Кукурудзяні коржики тортілья з медом
Супертонкі закарпатські палачінти (млинці)
Дуже швидкі кіфлики
Кіфлики за австрійськими мотивами
Яблучний штрудель простим способом
Цибульний пиріг зі шпротами
Палачінти (млинці) з карамелізованими яблуками
Богачі з шкварками
250 г шкварок, 400 г борошна, 130 г молока,
2 яєчних жовтки, 1 чайна ложка солі,
мелений чорний перець (на кінчику ножа),
1 яйце, 25 г дріжджів, 2 столові ложки сметани.
Соленики
- 1 кг борошна, 500 г молока, 2 жовтки,
- 5 г солі, 100 г масла, 110 г води,
- тмин, 50-100 г твердого сиру.
Шош перец (солений крендель)
- 300 г борошна, 100 г маргарину, 2 чайні ложки порошку для печива,
- 50 г молока, 1 яйце, 1 чайна ложка солі,
- 1 кавова ложка меленого чорного перцю, стільки ж кмину.