Богачі з шкварками

Погачі, богачі з шкварками. КОЛИБА: Закарпатська кухня250 г шкварок, 400 г борошна, 130 г молока,
2 яєчних жовтки, 1 чайна ложка солі,
мелений чорний перець (на кінчику ножа),
1 яйце, 25 г дріжджів, 2 столові ложки сметани.

Спосіб приготування: в теплому молоці розводять дріжджі. Мелені шкварки розтирають з борошном, додають сметану, сіль, перець, жовтки яєць, підготовлене молоко. Одержану масу доводять до однорідності, На посипаній борошном дошці розкачують тісто, складають його в 4 рази у вигляді конверта і залишають на 30 хвилин для визрівання. Цю процедуру повторюють ще 3 рази. Останній раз тісто розкачують у пласт товщиною — 1,5 см і склянкою вирізають коржі. Поверхню коржів змащують яйцем і випікають у духовці при середній температурі до золотисто- коричневого кольору.


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити