Дуже швидкі кіфлики

Дуже швидкі кіфлики

Найшвидші кіфлики, які я коли-небудь готувала, це слоєні кіфлики з нутеллою. Це так просто і швидко, що їх можна приготувати навіть на сніданок коханій людині (як хто бажає випендритися:)), звісно за умови, якщо звечора не забули вибрати готове тісто з морозильної камери. Це навіть швидше, ніж збігати в сусідню крамницю за круасанами, і при цьому значно приємніше - свіжі, щойно з печі, з ваніллю і шоколадно-горіховою начинкою.

Інгредієнти купуємо заздалегідь в зручний момент. Їх всього два: маленька банка нутелли і мала пачка замороженого слоєного тіста (нам знадобиться грам 200-300).

Дуже швидкі кіфлики: крок за кроком

1. Заздалегідь розморожуємо тісто. Звечора вибрали з камери - вранці готове до випікання.
2. Розкатуємо його на тонкий прямокутник - товщиною 2-3 мм. Нарізаємо на квадрати.
3. На кожний квадрат викладаємо 1 ч ложку нутелли.
4. Загортаємо кіфлики і печемо їх 20 хвилин при температурі 180 градусів.
5. Ще гарячі добре посипаємо сумішшю цукру-пудри і ванілі. Все!

Готувала. Фото Ігор Деяк


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити