Яйця фаршировані грибами

8 яєць
1 цибулина,
120 г грибів
160 г майонезу
80 г масла вершкового
40 г зелені, спеції – за смаком

Сушені гриби відварюють, відціджують, дрібно нарізають та обсмажують на маргарині. Свіжі обсмажують до м’якості. Цибулю дрібно нарізають та обсмажують на маслі. Круто зварені та очищені яйця розрізають вздовж навпіл. Виймають жовток, s і протирають крізь сито або збивають у блендері разом зі смаженою цибулею та підготовленими грибами. Всю масу заправляють майонезом, фарширують нею білок, зверху поливають майонезом, прикрашають зеленню та подають охолодженими.


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити