Важене з вишнями

  • 4 яйця, борошно, маргарин, цукор – на вагу яєць,
  • сода або порошок для печива,
  • жменька немелених горіхів,
  • 1-2 склянки вишень або черешень без кісточок.

4 яйця зважити. Скільки заважить, стільки взяти борошна, маргарину та цукру.
Жовтки відділити від білків і добре збити з маргарином та цукром.
Поступово досипати борошно. Влити збиті білки.
Тісто викласти у форму, зверху розкласти черешні або вишні без кісточок і горіхи.


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити