Добош торт

  • 6 яєць, 120 г цукру, 1 пакетик ванілі, 140 г борошна, 80 г масла, борошно для посипання
  • Крем: 250 г масла, 200 г цукрової пудри, 60 г шоколаду, 20 г какао, 2 яйця, трохи рому
  • Глазур: 200 г цукрової пудри, 30 г масла
Яєчні жовтки добре змішати з цукром і ванільною пудрою, додати муку, розтерти масло, обережно додати збиті в щільну піну білки. Змастити форму для випічки маслом і присипати дно мукою. Потім, вливаючи рівними частинами бісквітне тісто, випекти в духовці при температурі 200 градусів по черзі 6-8 тонких коржів. Відкласти кращий як верхнє покриття, а інші остудити. Приготувати крем з м'якого масла, цукрової пудри, розтертого шоколаду, какао і яєць, збивши все в піну і додавши трохи рому. Намазати крем на 5-7 коржів, покласти їх акуратно один на другий, змастивши кремом і краї торта. Потім помістити в холодильник. Розтопити цукрову пудру на маленькому вогні, додати масло і облити глазур'ю верхній шар торта.

Коментарі  

 
# Торт ЛопыAnouk 09.01.2014, 08:17
Кто-нибудь знает рецепт торта "Лопы"? Моя бабушка в Закарпатье (Хуст) такой пекла. Самый вкусный торт, якэй я знаю. Там тоненькие коржи (с солями калия пекла их она), пропитываются на ночь заварным кремом с рубленым грецким орехом, а сверху шоколадная глазурь. Если у кого есть рецепт, прошу пришлите мне на почту anchouzzz@mail.ru
 
 
# RE: Добош тортНина 21.01.2014, 22:04
Отправила)
 

Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити