Пироги з кислою капустою і грибами різдвяні

Пироги з кислою капустою і грибами різдвяні. Закарпатська кухня

Тепла вода, 1 кг просіяного борошна,
дріжджі, сіль
Для начинки:
4 склянки кислої капусти,
1 склянка сушених грибів, олія

Замісити опару з 1 склянки теплої води, дріжджів і невеликої частини борошна, помістити в тепле місце.
Коли підніметься, додати інше борошно, посолити, і місити до тих пір, поки не почне відставати від рук.
Покласти в тепле місце на 1-2 години.
Коли тісто підійде вдруге, розкатати скалкою, розділити на прямокутники, покласти фарш, защипнути, сформувати продовгасті валики, дати їм постояти півгодини, змастити жовтком, і помістити до печі.

Начинка
4 склянки кислої капусти відтиснути, промити, перекласти в каструлю на розігріту олію і тушкувати до м’якості. Додати окремо відварені гриби (1 склянку). Коли вистигне, розкласти на тісто, посипати перцем.


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити