Печиво цибульне

  • 250 г борошна, 175 г вершкового масла, 2 яйця, 100 молока,
  • 1 маленька головка цибулі, 1 чайна ложка солі.
Спосіб приготування: головку цибулі натерти на дрібній тертці. Борошно змішати з маслом, додаючи яйця, молоко, натерту цибулю, сіль, замісити тісто і на посипаній борошном дошці залишити на 30 хвилин. Після цього тісто складають у поліетиленовий мішечок, кінчик якого відрізають. Тісто видавлюють у вигляді маленьких кружечків на лист, який закладають у нагріту духовку, випікаючи печиво ігри середній температурі. Тісто можна викладати і чайною ложкою.

Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити