Палачінти (млинці) з грибами

  • 200 г борошна,
  • 2 яйця,
  • 100 мл молока,
  • 200 мл мінеральної води,
  • сіль – за смаком;

для начинки:

  • 150 г грибів (бажано шампіньйонів),
  • 30 г масла вершкового,
  • 2 ст ложки сметани,
  • пучок зелені петрушки,
  • перець чорний мелений, сіль,
  • 50 г твердого сиру;


для обсмажування

  • 2 яйця,
  • 3 ст. ложки сухарів мелених,
  • 100-150 г олії

Яйця розтирають з борошном, розводять молоком, додають мінеральну воду, сіль і 1-2 ст. ложки олії прямо в тісто. Із отриманого тіста на пательні, легенько змащеній олією (саме легенько змащеній, млинці таким чином вийдуть хрусткі і нежирні, а підгоріти їм не дасть олія в самому тісті) випікають млинці. Гриби для начинки нарізають соломкою, смажать на розігрітому вершковому маслі, додають сіль, чорний перець і подрібнену зелень петрушки. Все обсмажують 3-5 хвилин, додають сметану і знімають з вогню. Додають натертий сир. Отриману масу викладають тонким шаром на середину млинців, і скручують у трубочку. Готові млинці можна обмочити у збитих яйцях, обкачати в сухарях і обсмажити на олії, а можна подавати на стіл не обсмажуючи, просто поливши сметаною.


Коментарі  

 
# Guest 18.03.2009, 12:46
:o когда обед???
 

Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити