Поливка пісна різдвяна

2 cклянки сушених грибів
500 г квашеної капусти
1 жменя перлової крупи
чорний мелений перець та сіль за смаком
1 cт ложка борошна, 2 ст. ложки олії

Сушені гриби промивають, замочують у воді на 4-5 годин. Варять на маленькому вогні, додають віджату й промиту квашену капусту.
Окремо відварюють перлову крупу майже до готовності, промивають і додають до капусти з грибами. Обсмажують борошно на олії, розводять кількома ложками супу, додають в каструлю. Доводять до кипіння.

 


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити