Борщ з квасолею

Борщ з квасолею 2 літри бульйону зі свинини
1 буряк середніх розмірів
1/2 склянки квасолі
1 цибулина
1 морквина
1 корінь петрушки, 1 селера
3 великі картоплини
1 голівка невеличкої капусти
1/2 склянки пряного томатного соусу
шмат сала (5х5 см)
2 зубки часнику
Кріп, лавровий лист, чорний перець, паприка Замочити квасолю на ніч.
Зварити бульйон з м’яса, можна сам по собі, можна з додаванням цілих овочів - моркви, петрушки та іншого. Вибрати з нього овочі, можна протерти й додати потім, при бажанні, до борщу. Процідити, додати до нього квасолю й буряк, накрити і варити доки квасоля не пом’якне.
Почистити й нарізати дрібненько цибулю, моркву, петрушку і селеру соломкою. І обсмажити все це на порізаному кубиками салі. Додати їх до борщу.
Пошаткувати капусту стружкою і вкинути в каструлю. Варити 10 хвилин.
Почистити картоплю і нарізати на великі кубики (на 8 шматків). Додати до борщу, приправити і варити до м'якості.
Зняти м’ясо з кусток, вкинути в борщ, посипати кропом, петрушкою або зеленою цибулькою, додати часник.
Дати постояти 20 хвилин. На стіл подавати з часничними пампушками або грінками і сметаною.

Коментарі  

 
# Борщ/квасоляСерж 05.06.2018, 19:09
А обов'язково квасолю мочити на цілу ніч??? Може, достатньо годинки- півтори? Дякую!
 

Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити