Салат картопляний по-мукачівськи

Закарпатська кухня. Салат картопляний з оселедцемКартопля, цибуля, яблука свіжі
зелений горошок консервований,
оселедець,
майонез, зелень петрушки, сіль, перець чорний мелений

Картоплю, зварену в «мундирі», цибулю й свіжі яблука очищають і нарізають дрібними кубиками. Оселедець розбирають на філе без кісток, нарізають навскіс тонкими шматочками. Підготовлені овочі й оселедець з'єднують, солять, додають зелений горошок, чорний мелений перець, заправляють майонезом і всі добре перемішують. Готовий салат поміщають у салатник гіркою й прикрашають зеленню петрушки.


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити