Оселедець з квасолею

  • 1 маленька банка білої маринованої квасолі (або жменя заздалегідь відвареної)
  • 100 г маринованого оселедця
  • півцибулини
  • жменя щавлю

Квасолю сцідити, оселедець і щавель порізати на тонкі смужки, цибулю на тоненькі півкільця. Все добре змішати. Нічим не заправляти, якщо і оселедець, і квасоля взяті з готових упаковок, котрі містять соус. В іншому випадку заправити олією, кількома краплинами оцту, сіллю і чорним перцем. Кислинку також додає щавель. При потребі його можна замінити кислим яблуком.


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити