Салат гострий

  • 1 банка кукурудзи, банка червоної або білої квасолі,
  • 1 цибулина-порей (і біла і зелена частини)
  • 1 червоний болгарський перець.
  • 1 маленький перець чілі? (можна й без нього, але тоді салат буде негострим)

Для соусу:

  • 1 ст.л. винного оцту або простого
  • 1,5 ч.л. гострої гірчиці,
  • 3 ст.л. олії,
  • сік з половини лимона,
  • сіль, перець.

Почистити цибулю і порізати кільцями. Розрізати перець навпіл, видаліть насіння і білу м'якоть і порізати кубиками. Відкрити банки з кукурудзою і червоною квасолею, злити рідину і сполоснути вміст банок холодною водою. У салатниці змішати квасолю з кукурудзою, цибулею та перцем. Приготувати соус: змішати і легко збийти всі інгредієнти. Вилити соус у овочі і ретельно перемішати, щоб овочі як слід перемішалися. Помістити салат на півгодини в холодильник. Їсти холодним.


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити