Баклажани запечені в горщику

Пісна страва: 2-3 баклажани, 5 помідорів, 2 великі цибулини, 2-3 ,болгарські перці, 80 г борошна, 280 г олії, головка часнику, оцет, сіль, чорний мелений перець – за смаком
можна також мислиської ковбаски, в такому разі страва буде не пісна

Сирі необчищені баклажани нарізають тонкими кружечками, панірують у борошні та смажать в олії з обох боків. Окремо смажать до світло-золотистого кольору дрібно нарізану цибулю та солодкий перець. Додають нарізані скибочками помідори і все разом тушкують. Складають у горщик по черзі шарами: смажені баклажани та тушковані помідори, все разом тушкують до готовності. У кінці приготування додають товчений часник, спеції – за смаком. При потребі додають кип’ячену воду.


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити