кофе

Створено Середа, 21 лютого 2007 / Кавовий словник
Tags: кофе, сорты кофе
Терміни, що яким-небудь чином стосуються вирощування, обсмажування, реалізації, готування кави та її дегустації, а також сорти кави на букву "Н" НОВЕ АНГЛІЙСЬКЕ ОБСМАЖУВАННЯ Легке обсмажування - Кава, обсмажена світліше, ніж Американське обсмажування, близька на смак до зеленого зерна, з ... [ +++ ]
Створено Понеділок, 19 лютого 2007 / Кавовий словник
Tags: кофе, обжаривание, кава, обсмажування, сорти
... вважає їх найповнішими і найсмачнішими у світі сортами. Обидва сорти вирощуються біля порту Паданг, в західній і центральній частині острова на високогірних плантаціях (1000-2000 метрів над рівнем моря). Сорт Лінтонг (Lintong) також оцінюється дуже високо. Деякі знавці віддають йому перевагу навіть перед ... [ +++ ]
Створено Неділя, 18 лютого 2007 / Кава
Tags: френч-прес, френч-пресс, помол, кава, кофе
Для кожного окремого способу заварювання кави необхідно підбирати свій власний спосіб помолу.  Тоді кава буде насиченою і смачною. Важливе значення має і тривалість заварювання.  Найгрубіший помол Використовується для френч пресу. Розмір частинок повинен бути приблизно 0,8 мм. При грубому ... [ +++ ]
Створено Субота, 17 лютого 2007 / Кавовий словник
Tags: сорт кофе, кава, сорта
Терміни, що яким-небудь чином стосуються вирощування, обсмажування, реалізації, готування кави та її дегустації, а також сорти кави на букву "В" ВІДЕНСЬКА КАВА Viennese Coffee – має кілька визначень: 1) напій, приготований краплинним або фільтровим методом з кави, обсмаженої до рівня Віденського ... [ +++ ]
Створено Субота, 17 лютого 2007 / Кавовий словник
Tags: Кава, Кавовий словник, Кава: буква Б кава, кофе, словарь, сорт кофе, сорт кави
Терміни, що яким-небудь чином стосуються вирощування, обсмажування, реалізації, готування кави та її дегустації, а також сорти кави на букву "Б" БЛЕНД, СУМІШ Суміш з двох або більше моносортів кави. Зерна одного сорту (specialty coffees), мають конкертні назви і коштують набагато дорожче і складають ... [ +++ ]
Створено Субота, 17 лютого 2007 / Кава
Tags: Кава, кофе
Кожен окремий сорт кави має свої смакові характеристики і рекомендації щодо вживання. Кава з Колумбії має багатий, насичений смаковий букет і чудове щільне Тіло. Це класична, добре збалансована кава з відтінком вина в смаку. Чудова для ранків, бадьорить і освіжає, допомагає відкинути залишки сну.  ... [ +++ ]