62190d41944ca499180133

Увага

При Закарпатській ОВА діє цілодобовий гуманітарний штаб для розміщення евакуйованих осіб.

Якщо Ви прямуєте в наш регіон, за оперативною інформацією щодо поселення й отримання допомоги звертайтеся за номерами:

+38 (093) 703 88 74

+38 (093) 703 88 76

+38 (096) 284 33 68

Другий крокембуш Валентин Штефаньо представив в Ужгородському замку


У п’ятницю, 22 лютого, відомий закарпатський кондитер Валентин Штефаньо представив другий торт крокембуш. Ця презентація також пройшла в рамках проекту "6 крокембушів за пів-року" (назва неофіційна). Як і було обіцяно минулого разу - змінилася і начинка і зовнішній вигляд цього чудового кулінарного витвору. Замість простого конуса було збудовано 4-рівневу башту. А всередині цього разу був смачний ванільник крем.

Також було оголошено конкурс на вигляд останнього - шостого торту крокембуш. Валентин Штефаньо пообіцяв, що втілить набільш оригінальне побажання.


Коментарі  

 
# RE: Другий крокембуш Валентин Штефаньо представив в Ужгородському замкуRomi 18.04.2013, 14:38
Даний витвір немає нічого спільного з крокембушем. Виглядає дешево і вкрай непрофесійно. Особливої дешевизни десерту надають прикраси із паперових стрічок - чисто як на сільському весіллі. "Відомому" кондитеру варто було б іще повчитися.
 
 
# RE: Другий крокембуш Валентин Штефаньо представив в Ужгородському замкуНаталка 01.05.2013, 13:56
"Прикраси з паперових стрічок" - це насправді прикраси з карамелі. :D
 

Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити

Нове у КОЛИБІ

Слово дня

Но

НО - один із багатозначних закарпатських термінів.
Н1. Так.
- Уп’єме?
- Но!
2. І що далі?
- А потом прийшла жона...
- Но!
3. Спонукальний вигук
- Но, давай!

- Олем, бармене, налляй ми погарчик коньяку!
- Якого?
- Ген того, нашого закарпатського п'ятьзвіздного.
Бармен наливає. Відвідувач випиває - і нараз паде мертвий.
- Но! - каже тихо собі бармен і акуратно домальовує на етикетці шосту зірочку.