Рецепт приготування "лапші"

Для приготування високоякісної локшини (далі - "лапші") вам неоохідно мати такі інгредієнти:

- звіт про роботу Верховної Ради України;
- матеріали прес-конференцій урядовців;
- водичка з радіо та телебачення;
- папір широкого вжитку (преса).
Увага: застерігаємо від вживання неякісних та несвіжих продуктів!

Коли всі інгредієнти присутні - починаєте їх обережно перемішувати. При цьому слідкуйте, щоб поряд не опинилися "Орбіта логос" і "Срібна Земля-Фест" - можливий вибух. Не допустіть появи у вашій страві закарпатської держтелерадіокомпанії, бо тоді все закисне і вкриється заскорузлим куленепробивним панцирем глухоти і самовдоволення.

Коли утвориться однорідна маса, додайте кілька повідомлень типу "сусідка казала", або "на селі говорять". Потім розкачайте це все авторучкою до товщини газетного листа. Опісля нарізайте тоненькими рядками, пардон, смужками і кладіть сохнути. Варити "лапшу" потрібно у водичці з сліз, що капають під час перегляду "мильних опер". Коли "лапша" готова, вішаєте її на вуха своїм ближнім використовуючи:
- голосові зв'язки;
- мегафон;
- радіостанцію;
- телебачення та інші ЗМІ (Засоби Мудакування Інформації).

Вживайте на здоров'я.