Нове відео

Фестиваль Берлибашський банош 2010 (фоторепортаж)

Фестиваль Берлибашський банош 2010 (фоторепортаж)
Фото: Ольга Світлинець

Фестиваль Берлибашський банош 2010 (фоторепортаж)

Фестиваль Берлибашський банош 2010 (фоторепортаж)

Фестиваль Берлибашський банош 2010 (фоторепортаж)

Фестиваль Берлибашський банош 2010 (фоторепортаж)

Фестиваль Берлибашський банош 2010 (фоторепортаж)

Фестиваль Берлибашський банош 2010 (фоторепортаж)

Фестиваль Берлибашський банош 2010 (фоторепортаж)

Фестиваль Берлибашський банош 2010 (фоторепортаж)

Фестиваль Берлибашський банош 2010 (фоторепортаж)


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити

Нове у КОЛИБІ

Слово дня

Баник

ББАНИК - традиційний закарпатський рулет з дріжджового тіста з начинкою. Буває з горіхами, з маком, з сиром, з варенням, з яблуками, з сливами.

Простый баник

Покупиме 4 dkg свѣжих дрожжей, положиме в большое горнятко, наллеме в него 1/4 литра теплого молока, к нему примѣшаеме 2 ложкы муки, добре розмѣшаеме и положиме на теплое мѣсто, чтобы перемѣнилося на квас. Если прибавиме к нему 1 кусок цукру, то дуже скоро закиснет. Сей квас, если закиснет, всыплеме в 1 kg мукы и додаеме до него еще 1/2 л теплого молока, 3 яйца, 3 ложки мелкого цукру, 1 ложку масла или масти и посолиме. Теперь начнеме мѣсити и продолжаеме роботу за одну годину, значит пока не перестанет тѣсто лѣпитися на руки. На концѣ мѣшения прибавиме до тѣста 1-2 ложки сухого вина и розмѣсиме в нем равномѣрно. Замѣшеное тѣсто положиме на теплое мѣсто, чтобы выкысло. После того помѣстиме на мѣсильну дошку ы роздѣлиме на столько частей, сколько баников хочеме из него печи. Нужно его розкачати и наполнити богато сыром, маком, орѣхами, лекваром. Потом тѣсто закрутиме и выпечеме в тепшѣ - рецепт з кулінарної книги "Бабусині страви" / укладач Т.Новицька, 2009