Закарпатські страви на цілий рік

Автор: Інга Деяк .

Наш гастрономічний путівник «Закарпатські страви на цілий рік» нарешті побачив світ!

 

Рецепти на кожен місяць, а також історія виникнення кожного наїдку. Розпочинаємо «гастрономічний маршрут» із угорської кухні, далі продовжуємо словацькою й чеською, румунською, ромською, єврейською та власне закарпатською.
Збірку відкривають бобальки, що їх готують на святвечір, а завершує «капуркова страва» – голубці.

Окрім рецептів, пояснень і порад щодо приготування страв, збірник містить також невеличкі коментарі щодо закарпатської кухні загалом.


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити