Валентин Штефаньо показав четвертий варіант торту Крокембуш

Автор: Ігор Деяк .


Відомий закарпатський кондитер Валентин Штефаньо представив черговий - четвертий - торт Крокембуш, цього разу, в переддень Великодніх свят, поєднаний із пасхальним яйцем. Присутні могли полакомитися чудовим витвором майстра і задавати найрізноманітніші питання у процесі приготування. нагадаємо, що на нас чекає ще два оригінальні варіанти цього класичного французького торту.
Фото: Габріела Руденко

Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити