копчене м'ясо

Створено Четвер, 17 травня 2007 / Супи, юшки та бульйони з м'ясом
Tags: окрошка, холодний суп, російська кухня, копчене м'ясо, огірки
Квас або кефір — 1 л, Яловичина, копченина, язик — по 100 г Або ковбаса і сосиски – по 150 г, 3-4 огірки, 4-5 молодих цибулин, 4-5 відварених у мундирі картоплин, редиска, 3 яйця, 100 г сметани сіль, чорний перець, гірчиця за смаком, зелень кропу. Праобразом окрошки є тюря – страва давньої ... [ +++ ]
Створено Субота, 06 січня 2007 / Борщі
Tags: щавель, копчене м'ясо, борщ
450-500 г щавлю, 5 картоплин середнього розміру 1 середня цибулина, 1 ст. ложка жиру, або шмат сала, 300-400 г копченого м’яса 1,5 - 2 л  бульйону із свинячих копченостей, 1 яйце, 50-60 г сметани, зелень кропу, сіль, перець чорний мелений – за смаком.   Варять ... [ +++ ]