Румунська кухня

Створено Неділя, 03 лютого 2013 / Страви з круп
Tags: Кукурудзяне борошно, Румунська кухня
  Нам знадобиться   2 склянки кукурудзяного борошна 6 склянок води сіль 200 г твердого сиру 100 г копченого сала 50 г масла 1.Варимо токан у казані, як ми варили його у рецепті Інтернаціональна страва: токан, мамалига. Єдина умова, залишаємо його трохи рідшим, ніж справжній токан. ... [ +++ ]
Створено Четвер, 18 січня 2007 / Страви з круп
Tags: Кукурудзяне борошно, Румунська кухня
Якщо в Україні та й у всьому Радянському Союзі кукурудза, дякуючи Микиті Хрущову, відібрала у піхоти старовинний титул "польової цариці" лишень у середині 50-х років минулого століття, то на Закарпатті ця культура царювала в полях з давніх давен. Існує навіть закарпатська легенда, зв’язана з нею ... [ +++ ]
Створено Вівторок, 02 січня 2007 / Супи з квасолею
Tags: румунська кухня
... румуни вважають себе нащадками дакійців та римлян, тож не дивно, що культури, принесені римлянами, є традиційними для румунів. Склянка квасолі, 200-300 г грудинки копченої, ребер або ковбаси домашньої 1-2 моркви, петрушка (корінь), 1 цибулина, 1 ст. ложка смальцю, 1 ст. ложка борошна, сіль, паприка, ... [ +++ ]