Словацька кухня

Створено Неділя, 03 лютого 2013 / Страви з м'яса
Tags: Кнедлики, Чеська кухня, Словацька кухня
... пекучої паприки 150-200 г сметани 1 ст. ложка борошна 1. Беремо казан або каструлю з товстим дном (широку і невисоку, як кажуть закарпатці - лабош). Топимо в ньому порізане на кубики біле сало на шкварки і жир. 2. Вибираємо з жиру шкварки, вони нам тут більше не знадобляться. Вкидаємо в казан ... [ +++ ]
Створено Четвер, 18 січня 2007 / Страви з картоплі
Tags: Словацька кухня
Різні галушки з суміші борошна з картоплею, відварені у воді, – це страви, яка під різними назвами існують у багатьох народів уже протягом багатьох віків. Зазвичай їх вигадували селяни, і всі вони є чудовими класичними прикладами того, як можна нагодувати велику сім’ю при найменших затратах. Існуюють ... [ +++ ]