Куряча поливка

Створено Четвер, 04 січня 2007 / Супи, юшки та бульйони з м'ясом
Tags: Куряча поливка, Угорська кухня
На 8 порцій знадобиться 1 курка приблизно 1,5 - 2 кг 250 г моркви, 80 г коренів селери, 100 г коренів петрушки 1 кольрабі, 80 г шампіньйонів, 1 зелений перець стручковий, імбир, шафран, часник 1 маленька головка савойської або цвітної капусти 1 середня цибулина, 100 г ... [ +++ ]
Створено Середа, 03 січня 2007 / Супи, юшки та бульйони з м'ясом
Tags: Куряча поливка, Угорська кухня
Який закарпатський недільний обід без поливки? Король Франції Генрі IV під час своєї коронації в 1589 році сказав історичну фразу, яка актуальна для закарпатців і по сьогоднішній день: «Я бажаю, аби кожен селянин щонеділі мав можливість зварити у своєму горщику курча". Бажання короля, як це водиться, ... [ +++ ]