Кукурудзяне борошно

Створено Неділя, 03 лютого 2013 / Страви з круп
Tags: Кукурудзяне борошно, Румунська кухня
  Нам знадобиться   2 склянки кукурудзяного борошна 6 склянок води сіль 200 г твердого сиру 100 г копченого сала 50 г масла 1.Варимо токан у казані, як ми варили його у рецепті Інтернаціональна страва: токан, мамалига. Єдина умова, залишаємо його трохи рідшим, ніж справжній токан. ... [ +++ ]
Створено Четвер, 18 січня 2007 / Страви з круп
Tags: Кукурудзяне борошно, Румунська кухня
Якщо в Україні та й у всьому Радянському Союзі кукурудза, дякуючи Микиті Хрущову, відібрала у піхоти старовинний титул "польової цариці" лишень у середині 50-х років минулого століття, то на Закарпатті ця культура царювала в полях з давніх давен. Існує навіть закарпатська легенда, зв’язана з нею ... [ +++ ]
Створено Четвер, 18 січня 2007 / Страви з круп
Tags: Кукурудзяне борошно, Гуцульська кухня
Цей рецепт я вичитала в одній закарпатській кулінарній книзі ще радянських часів видавництва. Оскільки гряде піст, вирішила його спробувати як пісну страву. Мушу сказати, що рецепт на любителя, і може сподобатися тільки тим, хто любить справжній автентичний токан, зварений на воді. Тільки не плутайте ... [ +++ ]
Створено Четвер, 18 січня 2007 / Страви з круп
Tags: Кукурудзяне борошно, Гуцульська кухня
... зі звичайних продуктів на звичайному вогнищі такий потужний енергетичний заряд може не кожен. Банош: рецепт крок за кроком На 2 хороші порції баношу нам знадобиться: 1,5 склянки (200 г) кукурудзяної крупи дуже дрібно меленої (можна взяти борошно, тоді вершків чи сметани знадобиться менше, ... [ +++ ]