Гуцульська кухня

Створено Вівторок, 12 лютого 2013 / Паштети і намазки
Tags: Гуцульська кухня
Ця закуска дуже швидка у приготуванні і смачна. Однак є два моменти, на які обов'язково треба звернути увагу: вона ДУЖЕ калорійна, і в ній ДУЖЕ багато часнику. З меншою кількістю просто не так смачно. Овеча бринза, особливо справжня, та що куплена десь на фестивалях чи в поїздках у Карпати, ... [ +++ ]
Створено Четвер, 18 січня 2007 / Страви з круп
Tags: Кукурудзяне борошно, Гуцульська кухня
Цей рецепт я вичитала в одній закарпатській кулінарній книзі ще радянських часів видавництва. Оскільки гряде піст, вирішила його спробувати як пісну страву. Мушу сказати, що рецепт на любителя, і може сподобатися тільки тим, хто любить справжній автентичний токан, зварений на воді. Тільки не плутайте ... [ +++ ]
Створено Четвер, 18 січня 2007 / Страви з круп
Tags: Кукурудзяне борошно, Гуцульська кухня
... зі звичайних продуктів на звичайному вогнищі такий потужний енергетичний заряд може не кожен. Банош: рецепт крок за кроком На 2 хороші порції баношу нам знадобиться: 1,5 склянки (200 г) кукурудзяної крупи дуже дрібно меленої (можна взяти борошно, тоді вершків чи сметани знадобиться менше, ... [ +++ ]