Бограч

Створено Субота, 17 квітня 2010 / Закарпатські бограчі
Tags: Бограч, Угорська кухня
... різих видів, порізаного на шматки - ребра, м'якоть, шия і обов'язково ноги-копита - взяти 150 г копчного сала, 200 г цибулі, З00 г моркви, 200 г петрушки, кольрабу діаметром 10 см, 1кг картоплі, 2 столові ложки червоного молотого перцю, 1-2 шт. чорного молотого перцю , пучок зелені петрушки, 1 стручок ... [ +++ ]
Створено Четвер, 18 січня 2007 / Закарпатські бограчі
Tags: Бограч, Угорська кухня
  Спочатку треба украсти казанок... - стверджують угорці... Але жарти жартами, найкраще бограч робити на відкритому вогнищі.   Бограч: рецепт Під мадярські пісні - покласти у розігрітий казанок смалець не шкодуючи, посипати його червоним перцем солодким, потім додати дрібно нарізану ... [ +++ ]