Останні новини
24.01.2024 | 17:24- Конкурс “Червене вино 2024” та розвиток виноробної галузі у Закарпатті
19.01.2024 | 15:04 - Для закарпатських школярів облаштували Цифрові Освітні Центри
10.01.2024 | 16:40 - За півтора місяці у Закарпатті обморозилося більше ніж півсотні людей
Єврейська кухня
Створено Четвер, 18 січня 2007 / Страви з м'яса
Tags: єврейська кухня
300 г телячої печінки 2 столові ложки гусячого жиру, або гусячого сала 1 велика цибулина сіль, паприка та перець чорний — за смаком. На розігріту пательню кладуть шматочки гусячого сала. Коли воно почне топитися, на нього викладають кільцями порізану цибулю. Як цибуля трохи пом’якне, ... [ +++ ]
300 г телячої печінки 2 столові ложки гусячого жиру, або гусячого сала 1 велика цибулина сіль, паприка та перець чорний — за смаком. На розігріту пательню кладуть шматочки гусячого сала. Коли воно почне топитися, на нього викладають кільцями порізану цибулю. Як цибуля трохи пом’якне, ... [ +++ ]
Створено Четвер, 18 січня 2007 / Страви з м'яса
Tags: Єврейська кухня
... кожна на вісім частин, 4 столові ложки олії, або гусячого смальцю, 200-300 г нежирної свіжої яловичини, 200 г курятини або гусятини, 100-200 г копченої яловичини (що більше різного м’яса, тим човлент вийде смачніший), склянки заздалегідь замоченої квасолі, склянка перебраної, добре промитої перлової ... [ +++ ]
... кожна на вісім частин, 4 столові ложки олії, або гусячого смальцю, 200-300 г нежирної свіжої яловичини, 200 г курятини або гусятини, 100-200 г копченої яловичини (що більше різного м’яса, тим човлент вийде смачніший), склянки заздалегідь замоченої квасолі, склянка перебраної, добре промитої перлової ... [ +++ ]