Салат Фітнес

  • Половина маленької головки білокачанної капусти;
  • Варене філе (200 г) курки, або варене стегенце, кому як більше подобається;
  • Банка зеленого горошку;
  • Банка кукурудзи;
  • Майонез
  • Салатне листя для декорацій

Якщо філе сире, поміщаємо його в окріп. Що менша каструля – тим швидше звариться. Швидко доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо, робимо вогонь зовсім слабким, прикриваємо каструльку кришкою і варимо до готовності. Поки вариться м'ясо, ріжемо капусту на красиву тоненьку стружку, що тонша - то смачніше. Відкриваємо банки з горошком і кукурудзою, перемішуємо частину горошка і частину кукурудзи з капустяною стружкою (частина залежить від кількості капусти, її не повинно бути дуже багато). М'ясо, що зварилося і вистигнуло, не ріжемо, а розриваємо пальцями на волокна, перемішуємо з салатною масою, солимо і посипаємо чорним перцем. Фітнес подається не в загальній салатниці, кожен змішує його з майонезом сам у себе в тарілці, тому сервірується він на окремих салатних листах, і поливається зверху майонезом, або майонез подається окремо. До нього можна ще подавати гірчицю, можна також майонез змішувати з подрібненим часником. А ще можна куряче м'ясо замінювати шампіньйонами або будь-якими іншими грибами.


Колиба на Google+