Боґрач

Б БОҐРАЧ - одна з найпопулярніших закарпатських страв, яку готують у казані на вогнищі. Страва угорського походження, надзвичайно пряна і ситна. Бограч – вдома на плиті не готують, це обумовлюється самою назвою, яка з угорської "bogrács" так і перекладається – КАЗАНОК. Пишеться і читається це слово через "Ч", а не через "Ш". Про те, як готувати бограч можна у подробицях прочитати у нашій кулінарній книзі


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити