Тістечка

Важене з вишнями

  • 4 яйця, борошно, маргарин, цукор – на вагу яєць,
  • сода або порошок для печива,
  • жменька немелених горіхів,
  • 1-2 склянки вишень або черешень без кісточок.

Добош торт

  • 6 яєць, 120 г цукру, 1 пакетик ванілі, 140 г борошна, 80 г масла, борошно для посипання
  • Крем: 250 г масла, 200 г цукрової пудри, 60 г шоколаду, 20 г какао, 2 яйця, трохи рому
  • Глазур: 200 г цукрової пудри, 30 г масла

Карпати

для бісквітного тіста
130 г борошна,
140 г цукру,
5 яєць;

для крему
200 г цукрової пудри,
220 г масла вершкового,
40 г згущеного молока,
30 г какао-порошка,
1-2 ст. ложки десертного вина,
15 г волоських горіхів смажених.