Дуже швидкі кіфлики
Кіфлики за австрійськими мотивами
Яблучний штрудель простим способом
Кіфлики закарпатські
Важене з вишнями
- 4 яйця, борошно, маргарин, цукор – на вагу яєць,
- сода або порошок для печива,
- жменька немелених горіхів,
- 1-2 склянки вишень або черешень без кісточок.
Заварні фанки (еклери)
Баники (рулети) з маком на дріжджах
Добош торт
- 6 яєць, 120 г цукру, 1 пакетик ванілі, 140 г борошна, 80 г масла, борошно для посипання
- Крем: 250 г масла, 200 г цукрової пудри, 60 г шоколаду, 20 г какао, 2 яйця, трохи рому
- Глазур: 200 г цукрової пудри, 30 г масла
Карпати
для бісквітного тіста
130 г борошна,
140 г цукру,
5 яєць;
200 г цукрової пудри,
220 г масла вершкового,
40 г згущеного молока,
30 г какао-порошка,
1-2 ст. ложки десертного вина,
15 г волоських горіхів смажених.