Відомий закарпатський кондитер Валентин Штефаньо представив третій варіант торту Крокембуш

Відомий закарпатський кондитер Валентин Штефаньо представив третій варіант торту Крокембуш 27 березня у Художньому музеї імені Йосипа Бокшая в Ужгороді відбулася третя презентація торту Крокембуш. Як і попередні рази автор - Валентин Штефаньо - розповів про особливості створення цього прекрасного кондитерського шедевру.

Третій варіант ще більше відрізняється від традиційної, конусоподібної, форми, ніж це було попереднього разу. Мали відмінності і смаки - булочки цього разу було наповнено кремом із ягідними смаками, а зверху їх було вкрито червоною карамеллю. Відомий закарпатський кондитер Валентин Штефаньо представив третій варіант торту Крокембуш Відомий закарпатський кондитер Валентин Штефаньо представив третій варіант торту Крокембуш Відомий закарпатський кондитер Валентин Штефаньо представив третій варіант торту Крокембуш Відомий закарпатський кондитер Валентин Штефаньо представив третій варіант торту Крокембуш


Книга на Миколая 2024