Квасоля з копченим м’ясом та майонезом
<
2 склянки квасолі, 200 г окосту (копченого сала, бекону, або будь-якого копченого м’яса,
1 цибулина, 80 г смальцю, 80 г перцю стручкового солодкого, 2-3 зубки часнику
спеції: сіль, перець червоний солодкий мелений, оцет – за смаком, майонез.
1 цибулина, 80 г смальцю, 80 г перцю стручкового солодкого, 2-3 зубки часнику
спеції: сіль, перець червоний солодкий мелений, оцет – за смаком, майонез.
Заздалегідь замочену квасолю відварити до готовності. Відкинути на друшляк. На пательні разом стушкувати дрібно нарізаний копчений окіст або сало, перець стручковий, цибулю. Додати квасолю, посолити, поперчити, зняти з вогню, додати потовчений часник і перемішати з майонезом.