Салат з кукурудзою та помідорами

  • Банка (200 г) маринованої кукурудзи;
  • 2-3 середніх помідора;
  • Упаковка (150-200 г) крабових паличок, креветок або інших морепродуктів;
  • Йогурт (звичайний, нефруктовий) або майонез.

Крабові палички покласти на разморожування. Відкрити банку з кукурудзою, зцідити рідину, кукурудзу висипати в салатницю. Помідори порізати кубиками і разом із соком вилити туди ж. Крабові палички нарізати спочатку вздовж, потім упоперек, розмір той самий, що й у помідорних кубиків. Змішати, заправити 2-3 ст. ложками майонезу (якщо йогуртом, тоді ще посолити зовсім трохи). Замість крабових паличок, можна використувати варену яловичину, шматок в 150-200 грам, або ж свинину, чи креветки (коли що під рукою) салат трохи міняє смак, але у жодному випадку не стає гіршим. Головний смак в ньому створюють не м'ясні добавки, а приголомшлива комбінація помідорів, кукурудзи і заправки.