"Жидуський" салат

Закарпатcька кухня. Салат Жидуський

  • 6 картоплин середніх розмірів, відварених у мундирах,
  • 1-2 цибулини таких самих розмірів, що й картопля,
  • 3 круто зварені яйця,
  • майонез, йогурт або сметана,
  • чорний перець, сіль

Картоплю, цибулю, яйця порізати кільцями або напівкілцями, можна викласти шарами, а можна просто перемішати і заправити майонезом, перцем та сіллю.


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити