Пікниця

ПІКНИЦЯ - закарпатська домашня копчена ковбаса. Її готують разом з ГУРКОЮ і ШОВДАРЕМ, коли забивають двомажову закарпатську свиню. Дуже добра закуска як до вина так і до міцніших напоїв, наприклад до барацковки.

ПУ коморі справжнього закарпатського чоловіка завжди є вино, палинка, сало та пікниця. Бо з цим чоловічим набором можна вирішити будь-яке питання, навіть за відсутності грошей - Закарпатський гумористичний проект "КлуніДжорджаклуні"


Додати коментар

Увага! Наші коментарі модеруються. КОЛИБА вже багато років місце толерантності і ввічливості, тому ми залишаємо за собою право видаляти грубощі, неконструктивну критику і коментарі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Дякуємо.

Захисний код
Оновити