Кава: буква О

Терміни, що яким-небудь чином стосуються вирощування, обсмажування, реалізації, готування кави та її дегустації, а також сорти кави на букву "О"

  • ОБСМАЖУВАННЯ ЕСПРЕССО
    Континентальне обсмажування, Європейське обсмажування (Espresso Roast, Continental Roast, European Roast) - визначення для рівня обсмажування кави, середньої між Американським і темно коричневим обсмажуванням. Таке обсмажування зменшує кислотність і збільшує солодкувату гіркоту кави.

  • ОАКСАКА
    Ринкова назва кави з південної Мексики, штат Оаксака.

  • ОКОА
    Ocoa - ринкова назва одного з найкращих і найвідоміших сортів кави з Домініканської Республіки.

  • ОЛД ТАВЕРН КОФФІ ЕСТЕЙТ
    Old Tavern Coffee Estate - невеликий, високо оцінюваний за якістю зерна виробник сертифікованої Ямайки Блу Маунтін.

  • ОКРУГЛИЙ СМАК
    Мається на увазі, що кава має збалансований смак, і її компоненти представлені в гармонійній пропорції; може бути склад м'якості і гладкості; без різких складових. Дегустаційний термін